OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Informační systém ( dále jen IS ) je registrován u Úřadu pro ochranu osobních údajů SR pod reg. č.: 201411684.

Plně respektujeme soukromí svých zákazníků, avšak pro vyřízení objednávky potřebujeme některé osobní údaje, které budou použity výlučně pro zaslání objednaného zboží a pro komunikaci se zákazníkem. V případě, že nechcete, aby byly Vaše osobní údaje uloženy v naší databázi, můžete si zboží objednat telefonicky, případně uveďte v Poznámce při objednávce žádost o jejich vymazání ihned po jejím vyřízení.

Provozovatel internetového obchodu PROGRESSTAV, s.r.o., Košice, tímto prohlašuje, že s osobními údaji svých zákazníků, získanými registrací při vytváření zákaznického účtu nakládá ve smyslu Zákona č. 122/2013 Z.z. SR o ochraně osobních údajů.

Z výše uvedeného zákona plyne i povinnost neposkytnutí získaných osobních údajů třetí straně. Výjimkou je, při výběru způsobu doručení zboží přepravní službou, poskytnutí nezbytně potřebných údajů externímu dopravci, a za účelem doručení zásilky. Podle § 20 odst. 3 výše uvedeného zákona se provozovatel internetového obchodu PROGRESSTAV, s.r.o. , Košice současně zavazuje, že na přání zákazníka vymaže neprodleně jeho osobní údaje z databáze internetového obchodu.

Provozovatel internetového obchodu si vyhrazuje právo odstoupit od záruky bezpečného nakládání s osobními údaji zákazníků v případě napadení serveru neznámým pachatelem - "hackera". V takovém případě neplatí výše uvedená pravidla manipulace s daty.

VitalCity.sk, Kremnická 54, 04011, Košice, t: 0917 740 872 (od 10:00 do 18:00), e: office@vitalcity.sk